Publicitat
Esports

Dotze terrassencs en una llista de Caldas amb sorpreses

Els 36 convocats s’entrenaran a Madrid i jugaran tres amistosos entre ells

Max Caldas, seleccionador espanyol

El seleccionador espanyol masculí, Max Caldas, ha donat a conèixer la darrera llista de l’any. La composen 36 jugadors, que es concentraran a Madrid entre els dies 10 i 17 d’aquest  mes de desembre. Durant aquests dies, els internacionals espanyols s’erxercitaran en dobles sessions de treball. Duran a terme també tres partits amistosos entre ells: el dimarts 14, el dijous 16 i el divendres 17, darrer dia de la concentració, sempre a les 11 hores al camp del Consejo Superior de Deportes.

Els dotze terrassencs convocats són els següents: Albert Pérez, Marc Recasens, Jaume Torras i Xavi Gispert (Club Egara); Marc Vizcaino i Marc Escudé (Atlètic Terrassa); Oriol Salvador (Júnior); Marc Miralles (RC Polo); Marc Boltó (HGC); Albert Beltrán (Klein Zwitserland); Jan Lara (Club An Der Alster) i Joan Tarrés (Royal Herakles).

Les principals novetats d’aquesta darrera llista de l’any són el porter Albert Pérez i el defensor Jaume Torras, de l’Egara, així com el migcampista Marc Vizcaino i el davanter Marc Escudé, ambdós de l’Atlètic. Tornen també Oriol Salvador i Jan Lara. Destaca la presència de l’argentí nacionalitzat espanyol Joaquín Menini, que juga al Rotterdam neerlandès.

Pel que fa a l’staff tècnic, la presència local és també àmplia. Destaca la presència de Bernardino Herrera com a entrenador de porters, Xavi Ribas com a entrenador del penal-córner i Jordi Borrás i Artur Bros com a responsables dels serveis mèdics

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top