Publicitat
Esports

Espanya perd 1 a 2 amb Anglaterra al 4 Nacions sub-21 femení de València

Dissabte a les 13 hores, Espanya s’enfrontarà als Països Baixos

La selecció espanyola femenina sub-21 de hockey ha encaixat aquest dijous la seva primera derrota al torneig 4 Nacions que es disputa a les instal·lacions del poliesportiu Verge del Carme de Beteró, a València.

El combinat que prepara Jordi Alastrue, amb cinc terrassenques a les seves files, ha dominat el partit, però ha desaprofitat massa pernals-córner i ho ha acabat pagant.

Quan faltaven 11 segons per tancar el primer quart, les angleses han obert el marcador . Espanya ha sortit molt força al segon quart i quan faltaven 58 segons pel descans, la jugadora del Club de Campo Laura Barrios ha empatat el partit.

El domini de les espanyolrs ha continuat en el tercer acte, però no s’ha transformat en gols. Al darrer període, les angleses han establert l’1 a 2 definitiu. La portera del Júnior Jana Martínez ha evitat als minuts finals un altre gol de les britàniques.

Aquest divendres a les 12.30 hores es disputarà el duel entre els Països Baixos i Irlanda, que estava previst per dijous. Dissabtea les 11 hores, Anglaterra s’enfrontarà a Irlanda. A les 13 hores, Espanya tancarà la primera fase davant dels Països Baixos. Diumenge a les 10 hores, el tercer i el quart lluitaran pel bronze i a les 14 hores els dos primers classificats s’enfrontaran a la final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top