Publicitat
Esports

Espanya cau 45-62 amb Itàlia i s’acomiada de l’Europeu de bàsquet en cadira de rodes

La selecció necessita acabar cinquena per classificar-se per al Mundial de Dubai

Una acció del partit de quarts de final entre Espanya i Itàlia

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes s’ha quedat sense opcions de medalla al Campionat d’Europa que se celebra a Madrid. El combinat que prepara Abraham Carrión no podrà lluitar per les medalles. Ha perdut per 45 punts a 62 a la ronda de quarts de final davant d’Itàlia. Tot i la derrota, als espanyols els queda una darrera oportunitat per classificar-se per al Mundial de Dubai. Necessita acabar quinta aquest Europeu. El jugador terrassenc de la selecció, Jordi Ruiz, va anotar només 4 punts en aquest encontre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top