Publicitat
Esports

Espanya es concentra aquest divendres a Madrid amb 36 internacionals

Un total de 12 dels internacionals són terrassencs

Max Caldas, seleccionador espanyol

El seleccionador espanyol Max Caldas dirigirà entre aquest divendres i el divendres dia 17 a Madrid la darrera concentració de l’any de la selecció espanyola absoluta masculina. Ha citat 36 jugadors, 12 dels quals són terrassencs. Es tracta d’Albert Pérez, Marc Recasens, Jaume Torras i Xavi Gispert (Club Egara); Marc Vizcaino i Marc Escudé (Atlètic Terrassa); Oriol Salvador (Júnior); Marc Miralles (RC Polo); Marc Boltó (HGC); Albert Beltrán (Klein Zwitserland); Jan Lara (Club An Der Alster) i Joan Tarrés (Royal Herakles).

Caldas farà servir aquests vuit dies per començar a preparar la propera edició de la Pro League. Hi haurà sessions dobles de treball, així com tres partits amistosos entre els 36 convocats. Aquests duels es disputaran al camp del CSD dimarts 14, dijous 16 i divendres 17, a les 11 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top