Publicitat
Esports

Carla Domínguez, plata europea de cros per equips

La selecció espanyola sub-20 ha obtingut la millor classificació de la història

L'atleta egarenca, al mig de la fotografia

L’atleta terrassenca Carla Domínguez ha obtingut la medalla de plata per equips en la categoria sub-20 en el Campionat d’Europa de cros que s’ha disputat aquest diumenge a Dublín. L’egarenca ha estat una de les components de la selecció espanyola, que ha signat la millor actuació de la seva història en aquesta categoria.

Domínguez ha finalitzat en la posició 54 de la general individual. La millor espanyola ha estat Mireya Arnedillo, que ha finalitzat sisena. Ángela Viciosa també ha estat entre les deu millors, ocupant el vuitè lloc. Maria Forero ha estat tretzena, Marta Serrano dinovena i Claudia Gómez ha finalitzat en el lloc 38 de la general.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Carla Domínguez, plata europea de cros per equips
To Top