Publicitat
Esports

El Terrassa es prepara per anar al mercat d’hivern

Diego Garzón serà el primer fitxatge del conjunt egarenc

Salva Torreño es perfila com a la primera baixa en la plantilla egarenca/ Nebridi Aróztegui

El pròxim 1 de gener s’obre el mercat d’hivern en la Segona Divisió RFEF. I el Terrassa FC té previst aprofitar aquesta finestra oberta de fitxatges per realitzar alguns canvis a la seva primera plantilla. El club egarenc té previst realitzar tres incorporacions per satisfer les demandes del cos tècnic, que considera que hi ha algunes posicions a potenciar per equilibrar millor l’equip. L’economia, en tot cas, manarà a l’hora de portar a terme els moviments planificats.

La primera operació tindria com a noms propis els de Diego Garzón i Salva Torreño, un canvi de jugadors en la posició de lateral dret que ja fa setmanes que està a sobre de la taula i que no trigarà a executar-se. El club egarenc té previst el fitxatge de Diego Garzón, futbolista que fins fa unes setmanes pertanyia a la disciplina del Lleida Esportiu. Amb ell existeix un principi d’acord que s’executarà de forma definitiva quan es produeixi la sortida de Salva Torreño, amb qui el club negocia la seva sortida.

El paper de Salva ha anat perdent protagonisme des de fa setmanes. No només ha deixat de participar en els partits, sinó que fins i tot ha desaparegut de les convocatòries. Jordi López ha apostat per Bruno en aquesta posició i, fins i tot, per Pelegrín en els darrers partits. I sembla clar que aposta per una alternativa en aquesta demarcació. Amb Salva caldrà arribar a un acord per rescindir el contracte i deixar la seva plaça lliure a la plantilla. Jordi López ha deixat clar que fins que no es produeixi aquesta sortida no s’executarà el fitxatge de Garzón. Salva Torreño, indiscutible la temporada anterior i al principi d’aquesta, estaria buscant un nou destí a la Tercera Divisió pel segon tram de la temporada.

Un golejador

A més d’aquest moviment, el club busca un davanter que cobreixi la baixa per lesió de Carlos Martínez. Aquest futbolista serà operat a mitjans de gener de la seva lesió i no tornarà a jugar aquesta temporada. La manca de gol en els darrers partits fa que el cos tècnic entengui que és urgent incorporar un futbolista amb capacitat per resoldre el dèficit, encara que el mercat no ofereix massa alternatives.

També és previsible que aviat sigui efectiva la cessió del migcampista Manu, sense protagonisme fins ara. La seva marxa seria coberta, en principi, per un jugador de banda.

Alberto i Pelegrín, baixa per sanció

Jordi López, entrenador del Terrassa FC, tindrà dues baixes el pròxim diumenge en el partit que els egarencs disputaran contra la Peña Deportiva en el camp municipal de Ca n’Anglada. Es tracta del defensa Pelegrín, que va ser expulsat en el darrer minut del partit contra el Formentera, i el davanter Alberto Fernández, que va veure la cinquena targeta groga. El partit, que serà el darrer de l’any, es disputarà a les 12 del migdia. Els egarencs tenen la necessitat de trencar en aquest partit la mala ratxa de resultats de les darreres setmanes, amb un punt sumat dels nou darrers que s’han disputat. Un bagatge que ha allunyat l’equip dels primers llocs de la classificació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa es prepara per anar al mercat d’hivern
To Top