Publicitat
Esports

El CN Terrassa disputarà la Copa del Rei del 4 al 6 de febrer a Sabadell

Els vuit primera classificats després de la primera volta disputaran la competició

La present edició de la Copa del Rei de waterpolo es disputarà entre el divendres 4 i el diumenge 6 del proper mes de febrer a la piscina de Can Llong del CN Sabadell. El CN Terrassa és un dels equips que ja estan classificats per disputar aquesta competició.

Els vuit equips classificats una vegada finalitzada la primera volta són els següents: CN Atlètic Barceloneta, CN Barcelona, CN Sabadell, CN Terrassa, CN Sant Andreu, CN Mataró, CE Mediterrani i Tenerife Echeyde. Els canaris seran l’únic conjunt no català que disputi la competició.

En el sorteig, que se celebrarà a Sabadell a principis de febrer, no hi haurà caps de sèrie. Serà un sorteig pur, que determinarà els emparellaments de quarts de final de divendres, les semifinals de dissabte i la gran final de diumenge.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top