Publicitat
Esports

El camp de les Fonts ja disposa dels nous vestidors

Els clubs usuaris del camp de futbol i rugbi de les Fonts ja poden utilitzar els vestidors instal·lats fa uns dies

Amb aquests vestidors, la instal·lació ja està llesta per la màxima ocupació / Alberto Tallón

El camp de futbol i rugbi de les Fonts ja disposa del mòdul de vestidors que ha de donar servei als equips que utilitzen aquesta instal·lació. Després d’un llarg procés administratiu per disposar d’aquesta infraestructura, finalment s’ha instal·lat per acabar un complex que ha tingut uns primers mesos de funcionament amb algunes dificultats.
Aquests dies s’estan polint els darrers detalls, el que farà que el ple funcionament dels vestidors es faci a partir de la tornada a l’activitat després del període de descans per les festes nadalenques.
El camp va entrar en funcionament el mes de setembre, destinat als equips de futbol de la UD Les Fonts i de rugbi del Carboners. També usen aquest equipament un nombre important d’equips formatius del Terrassa FC, que aquesta temporada han hagut de deixar el Camp Olímpic a causa de les obres de remodelació de l’estadi.

Per fases

Els usuaris del camp van iniciar la seva activitat al setembre, malgrat la manca de vestidors. Aquest fet va provocar alguns problemes i el Terrassa FC, per exemple, va deixar de fer partits oficials davant la possibilitat que els encontres fossin suspesos. En la mateixa situació s’ha trobat la UD Les Fonts pel que fa als partits de competició. El seu primer equip, normalment, ha jugat els partits en el camp dels seus rivals.

Ara la situació s’ha normalitzat i els esportistes ja no hauran d’arribar vestits d’esport ni dutxar-se a casa. Tot això facilitarà que es puguin disputar partits de competició sense problemes.
Qui no ha tingut problemes federatius per disputar els seus partits ha estat el club Carboners de rugbi, que utilitzava els vestidors de Can Jofresa en els partits de lliga del primer equip masculí.
Aquesta intervenció permetrà disposar ja de la instal·lació a ple rendiment. El projecte inicial del camp de les Fonts es va reformular després que la Generalitat no participés econòmicament en la construcció, tal com estava previst. L’ajuntament es va fer càrrec de tota la inversió, introduint algunes variants en la darrera fase que era la referida a l’edifici de vestidors i altres serveis auxiliars. Es va decidir dotar l’equipament amb uns mòduls de vestidors que ja donen servei als esportistes de les diferents entitats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El camp de les Fonts ja disposa dels nous vestidors
To Top