Publicitat
Esports

Xero Gasol, nou seleccionador espanyol sub-21 de hockey

L’entrenador de l’Atlètic Terrassa substitueix Alejandro Siri

Xero Gasol, a l´esquerra, amb els jugadors de l´Atlètic Terrassa

El tècnic terrassenc Xero Gasol és el nou seleccionador nacional sub-21 masculí de hockey. L’entrenador de l’Atlètic Terrassa assumeix la direció de l’equip per a aquest cicle, on buscarà aconseguir els nous reptes que es plantegen a una categoria que ha de ser l’últim graó cap a l’equip absolut.

Gasol substitueix en el càrrec a Alejandro Siri, qui ha estat el seu màxim responsable durant els últims anys. Psicòleg clínic i esportiu, Xero Gasol és l’actual responsable del primer equip masculí del Atlètic Terrassa, amb el qual s’adjudicava l’última edició de la Copa del Rei. Un càrrec al qual arribava en l’estiu del 2018, després d’haver estat adjunt de Dani Martín en les dues temporades anteriors. Prèviament, també va ser el responsable, durant tres anys, del Vallès Esportiu, a la Divisió d’Honor B.

Al costat d’ell, com a entrenador adjunt, estarà Manuel Alconchel, qui ja formava part del cos tècnic d’aquest combinat. També repeteix, en aquest cas com a cap d’equip; Javier Perea. El valencià ja va ser present, en aquest mateix càrrec, en el recentment finalitzat Campionat del Món de la categoria. Roberto Oliveira, per part seva, s’incorpora com a entrenador analista.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Xero Gasol, nou seleccionador espanyol sub-21 de hockey
To Top