Publicitat
Esports

Jordi Cano, una opció per reforçar la davantera

El Terrassa FC torna avui a la feina per preparar el duel del 9 de gener al camp de l’Ejea. El club vol un davanter. Jordi Cano, de l’Europa, és un dels més ben posicionats

L’extrem esquerre Jordi Cano podria incorporar-se a la plantilla del Terrassa FC / CE EUROPA

El Terrassa FC torna avui a la feina al camp municipal de Ca n’Anglada. L’equip s’entrenarà els tres darrers dies de l’any i el dilluns 3 de gener tornarà a la normalitat per preparar el darrer partit de la primera volta, a casa del cuer, la SD Ejea.

Des de la secretaria tècnica de l’entitat se segueix treballant per fitxar un davanter que ocupi la plaça de Carlos Martínez, que el 14 de novembre es va lesionar en el duel contra l’Ebro i pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret. S’estarà de baixa un mínim de sis mesos.

Jordi López, entrenador del Terrassa, confia que el nou reforç per a la davantera arribi el més aviat possible. El club treballa en diversos noms, però un dels que sembla més ben posicionats és el davanter de l’Europa Jordi Cano, un futbolista de 26 anys que pot actuar en totes les posicions de la davantera, tot i que la seva posició natural és la d’extrem esquerra. El futbolista es va desvincular ahir del seu actual club, un CE Europa on vivia la seva tercera etapa com a jugador.

Un futbolista interessant

Jordi Cano és un davanter que agrada al Terrassa. La seva desvinculació del conjunt gracienc podria facilitar la seva arribada al club terrassista. Ha jugat a l’Europa durant tres temporades (2016-2017, 2019-2020 i 2021-2022). Ha acumulat 47 partits oficials (44 de lliga, 1 de Copa del Rei i 2 de Copa Catalunya). Ha transformat 21 gols i ha donat 10 assistències. Jordi Cano Jiménez (Barcelona, 1 d’abril de 1995) va jugar al Vista Alegre a l’inici de la seva carrera. Va passar després pels següents equips: Europa, Castelldefels, Prat, Castelldefels, Europa, Badalona, L’Hospitalet i Europa.

D’altra banda, s’espera que en els propers dies arribi al conjunt que prepara Jordi López el lateral dret del Lleida Diego Garzón. L’acord entre el futbolista i el Terrassa FC és total.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top