Publicitat
Esports

Josu, nou positiu a la plantilla del Terrassa FC

Juanvi encara no entrena i és dubte de cara al partit d’aquest diumenge

El jugador del Terrassa FC Josu Rodríguez, no podrà jugar aquest diumenge al camp de l’Ejea després d’haver donat positiu per Covid. És el quart cas que es produeix a la plantilla egarenca en les darreres setmanes, després dels d’Àlex Fernández, Akito i el porter Juanvi, als quals cal afegir el del delegat Ángel González. El tècnic Jordi López comptarà amb la baixa del defensa Bruno, per sanció, en el primer partit de 2022 que es disputarà el diumenge a les 12 del migdia. Si bé Àlex i Akito ja entrenen amb normalitat, Juanvi encara no s’ha reincorporat al treball de la plantilla. Està pendent d’un nou control en les pròximes hores. En cas que sigui negatiu, podria viatjar amb l’equip. Si no, serà el porter del filial Marc Vila, que entrena de forma habitual amb la primera plantilla, qui formi part de l’expedició. En aquest partit ja estarà a disposició del tècnic el darrer fitxatge del Terrassa FC, el lateral Diego Garzón, que podria fer el seu debut oficial amb els egarencs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Josu, nou positiu a la plantilla del Terrassa FC
To Top