Publicitat
Esports

Berta Abellán s’incorpora a l’equip Scorpa

La pilot egarenca deixa l’equip Vertigo

La pilot egarenca, amb els seus nous colors / Scorpa

La terrassenca Berta Abellán correrà la pròxima temporada amb l’Scorpa Team, després de deixar l’equip Vértigo amb el qual ha estat vinculat en les darreres temporades. Berta Abellán va ser tercera en el Mundial de trial d’aquest any i també va afegir un nou títol estatal a la seva vitrina.

Amb aquesta nova etapa, Berta Abellán parteix amb garanties per mantenir-se entre les millors pilots del Mundial i lluitar pel títol. “Agraeixo la confiança del meu nou equip i espero compensar aquesta confiança des del més alt del podi”, ha dit la pilot egarenca en relació amb aquesta nova etapa. “Tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa. La moto va genial, té moltes coses que m’agraden i a poc a poc m’estic adaptant perquè és molt diferent de la de Vertigo.”

Berta Abellán ha agraït el suport rebut per part dels seus patrocinadors i de la seva família en aquest moment de la seva trajectòria. “El més important és que estic amb molta il·lusió i moltes ganes, amb ganes de donar-ho tot.”

Amb Abellán, també s’han incorporat a la firma francesa els pilots Jorge Casales y Adriá Mercader.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Berta Abellán s’incorpora a l’equip Scorpa
To Top