Publicitat
Esports

El Terrassa estrena l’any de forma immillorable

Els egarencs han batut l’Ejea per 0 a 2 i trenquen la seva mala ratxa

Aythami s'ha retrobat amb el gol amb el 0 a 1 del conjunt egarenc / Juanma Medina - Terrassa FC

El Terrassa FC ha trencat aquest diumenge la mala ratxa de resultats de les darreres jornades i s’ha retrobat amb la victòria, després de superar l’Ejea, cuer de la competició, per 0 a 2. Un gol d’Aythami a la primera part i un altre d’Akito en el darrer segon, han decidit un encontre exigit pels de Jordi López. El partit s’ha disputat a la població de Tauste per les obres de substitució de la gespa que es fan al camp del conjunt aragonès. El conjunt terrassista feia tres partits que no puntuava. Aquest resultat li permet mantenir-se fora de les posicions de descens.

Jordi López ha presentat un onze titular amb variacions de noms i de dibuix tàctic, amb tres centrals destacant la primera titularitat de Ramón Marimón, la tornada a l’onze d’Ortega i el debut de Diego Garzón.

Malgrat la necessitat de trencar la mala ratxa de les darreres setmanes, el conjunt de Jordi López ha mostrat massa timidesa en la primera mitja hora de partit. L’Ejea, obligat a reaccionar si vol mantenir alguna opció en la segona volta, ha començat el partit amb més empenta i en els primers minuts ha generat dues situacions de perill, en un cop de cap de Barrero per sobre del travesser i en una rematada d’Àlex Sánchez que ha fet aparèixer per primer cop un brillant Ortega. Els egarencs només s’han acostat a la porteria en un córner que Marimón ha rematat per sobre del travesser i en una altra rematada de cap d’Aythami a les mans del porter.

Però el Terrassa ha recuperat la seva millor versió a mesura que ha augmentat el seu temps de contacte amb la pilota. I mitjançant la possessió ha generat situacions interessants en atac. Sergi Serrano ha culminat una bona acció col·lectiva amb una rematada que ha sortit fregant el pal al minut 26 i al 28 ha arribat el 0 a 1. Ha estat en una acció de Joel Priego, que ha habilitat Aythami a l’interior de l’àrea perquè el davanter canari marquès un gol que trencava la seva llarga sequera realitzadora.

Ortega ha tingut una nova aparició providencial en el minut 37, quan ha tret de forma espectacular una rematada de Lucho que es colava per l’escaire.

La segona part ha exigit un notable esforç al Terrassa FC davant un Ejea que ha buscat el gol de l’empat des del primer moment. Però la bona tasca defensiva dels egarencs ha estat clau en el desenllaç final. La pressió dels aragonesos ha obligat el Terrassa a estar molt concentrat i ja en el minut 49 De Sus ha estat a prop del gol en una rematada de cap que no ha trobat el seu destí. Els egarencs han esperat les seves oportunitats en alguna acció a la contra, com la que ha disposat Sergi Serrano en el minut 55, però que ha tallat Ginovés en defensa.

L’Ejea, coneixedor que només es podia connectar a la lliga amb una victòria, ha mantingut el domini i primer Barroso i després Lucho han provat fortuna en dues bones rematades des de fora de l’àrea, la primera aturada per Ortega i la segona lleugerament desviada. Martí Soler, amb un xut ajustat al pal, ha generat la situació de major perill en els egarencs. Jordi López ha refrescat l’equip amb l’entrada d’Akito primer i d’Àlex Fernández més tard.

L’Ejea ha tingut l’oportunitat d’empatar en el minut 91, en una acció molt embolicada que la defensa del Terrassa ha acabat traient a córner. I en la següent jugada, Akito ha superat la defensa a la contra i en una magnífica acció personal ha anotat el 0 a 2 en el darrer instant.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa estrena l’any de forma immillorable
To Top