Publicitat
Esports

El CN Terrassa només es trobaria amb el CN Sabadell a la final de la Copa de la Reina

El sorteig se celebrarà a la piscina del CN Terrassa el dimecres 26 de gener a les 12 hores

El tècnic del CN Terrassa, Xavi Pérez, alliçonant a les seves jugadores

La piscina de 50 metres de l’Àrea Olímpica acollirà el proper dimecres 26 de gener el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina de waterpolo, que es disputarà a Terrassa entre el divendres 11 i el diumenge 13 de febrer.

Els vuit equips participants son catalans. Es tracta de: CN Sabadell, CN Mataró, CN Terrassa, CE Mediterrani, CN Sant Andreu, CN Rubí, CN Catalunya i CN Sant Feliu. El sorteig serà pur, amb una única premisa: el primer classificat en acabar la primera volta, el Sabadell, anirà per la banda contrària del quadre del conjunt organitzador, el CN Terrassa. És a dir, el conjunt que prepara Xavi Pérez només es trobaria el Sabadell, vigent campió i màxim favorit, en una hipotètica final.

El sorteig d’aquesta Copa de la Reina se celebrarà el 26 de gener a les 12 hores a la mateixa piscina del CN Terrassa i es podrà seguir per streaming al següent enllaç: www.dailymotion.com/video/x872jsx.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top