Publicitat
Esports

Gerard Clapés debuta avui a l’Europeu “B” davant d’Ucraïna

Els dos primers classificats pujaran de categoria a Paredes (Portugal)

Gerard Clapés, jugador del Club Egara

Assolir l’ascens a la màxima categoria (pugen els dos primers) és l’objectiu de la selecció espanyola absoluta masculina al Campionat d’Europa “B” que se celebrarà entre avui i diumenge al pavelló multiusos de la ciutat de Paredes, a l’est de la ciutat portuguesa de Porto.

El jugador del Club Egara Gerard Clapés serà l’únic representant terrassenc en aquesta competició, ja que l’altre, Edu de Ignacio-Simó, ha quedat finalment descartat. El seleccionador espanyol, Federico González, s’ha endut un total de 12 internacionals a Portugal. A banda de Clapés, la resta de convocats són els següents: Adrián Rafí, Joan Martínez, Andreas Rafí i Pol Compta (Barça); Manuel Prol, David Álvarez-Villabol, Juan Muñoz, César Curiel i Nacho Cobos (Complutense); Enrique Zorita (Club de Campo); i Xurxo Cid (Barrocas).

Avui a les 11 hores, Espanya debutarà davant d’Ucraïna i a les 15 hores s’enfrontarà a Croàcia. Demà a les 12.30, el rival dels espanyols serà Polònia i a les 18.30 jugaran contra els amfitrions, Portugal. La competició s’acabarà diumenge amb dos partits més: a les 9.30 contra Turquia i a les 14.30 davant d’Eslovàquia.

“No només volem pujar, sinó també guanyar el campionat. Polònia serà el rival més complicat”, assenyala el seleccionador.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top