Publicitat
Esports

Gerard Clapés debuta avui a l’Europeu “B” davant d’Ucraïna

Els dos primers classificats pujaran de categoria a Paredes (Portugal)

Gerard Clapés, jugador del Club Egara

Assolir l’ascens a la màxima categoria (pugen els dos primers) és l’objectiu de la selecció espanyola absoluta masculina al Campionat d’Europa “B” que se celebrarà entre avui i diumenge al pavelló multiusos de la ciutat de Paredes, a l’est de la ciutat portuguesa de Porto.

El jugador del Club Egara Gerard Clapés serà l’únic representant terrassenc en aquesta competició, ja que l’altre, Edu de Ignacio-Simó, ha quedat finalment descartat. El seleccionador espanyol, Federico González, s’ha endut un total de 12 internacionals a Portugal. A banda de Clapés, la resta de convocats són els següents: Adrián Rafí, Joan Martínez, Andreas Rafí i Pol Compta (Barça); Manuel Prol, David Álvarez-Villabol, Juan Muñoz, César Curiel i Nacho Cobos (Complutense); Enrique Zorita (Club de Campo); i Xurxo Cid (Barrocas).

Avui a les 11 hores, Espanya debutarà davant d’Ucraïna i a les 15 hores s’enfrontarà a Croàcia. Demà a les 12.30, el rival dels espanyols serà Polònia i a les 18.30 jugaran contra els amfitrions, Portugal. La competició s’acabarà diumenge amb dos partits més: a les 9.30 contra Turquia i a les 14.30 davant d’Eslovàquia.

“No només volem pujar, sinó també guanyar el campionat. Polònia serà el rival més complicat”, assenyala el seleccionador.

Publicitat
To Top