Publicitat
Esports

Espanya derrota Turquia (6-1) i té l’ascens a tocar

Aquest diumenge a les 15.30 necessita guanyar el cuer, Eslovàquia

Un altre gran partit de la selecció espanyola masculina de hockey sala l’ha conduit a la seva tercera victòria en cinc partits al Campionat d’Europa “B” que es tancarà aquest diumenge a la localitat portuguesa de Paredes.

Espanya s’ha imposat per un contundent 6 a 1 a Turquia en un matx on Xurxo Cid ha estat el gran protagonista en anotar quatre dianes. César Curiel ha obert el marcador als cinc minuts i Cid ha anotat tres gols consecutius als minuts 11, 18 i 20. El 4 a 0 amb què s’ha arribat al descans deixava el duel sentenciat. Al tercer quart, Celal Aydin ha anotat el gol de l’honor dels turcs, però al quart període, de nou Cid i Nacho Cobos sobre la botzina han establert el 6 a 1 definitiu. Tots els gols han estat de jugada.

A guanyar Eslovàquia

El combinat que prepara Federico González, amb el terrassenc Gerard Clapés a les seves files, ho té ara tot a favor per acabar entre els dos primets classificats i poder jugar així la temporada vinent a la màxima categoria del hockey sala continental.

Si Espanya derrota aquest diumenge a les 15.30 hores els eslovacs en el darrer matx del torneig, acabarà com a mínim segona i signarà l’ascens. L’únic equip que ho podria evitar és Ucraïna, tercera amb els mateixos 10 punts que Espanya però amb un “goal average” particular de 10 gols menys de diferència que els espanyols. Els ucraïnesos s’enfronten a les 14.15 hores a Turquia. Espanya saltarà, per tant, a la pista, sabent ja el seu resultat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya derrota Turquia (6-1) i té l’ascens a tocar
To Top