Publicitat
Esports

Paula Juárez es penja el bronze en el Català sub-23 de marxa

Amb una marca d’1.44’00” va batre el rècord de la Unió Atlètica Terrassa

L'atleta tarrassenca, a la dreta, en el podi de la seva categoria

La marxadora Paula Juárez, de la UA Terrassa, es va penjar la medalla de bronze en la categoria sub-23 en el Campionat de Catalunya disputat a Coma-ruga i Sant Salvador. A més, va obtenir la cinquena plaça en la categoria absoluta. Sobre una distància de 20 quilòmetres, Paula Juárez va fer una marca d’1.44’00”. Gemma Mora, de l’Hospitalet Atlètic, va ser la guanyadora de la prova amb un registre d’1.40’29”, mentre que la medalla de plata va ser per a Mireia Urrutia, també de l’Hospitalet Atlètic, amb 1.42’44”. En la categoria absoluta, el títol va ser per a Mar Juárez, de l’Avinent Manresa, amb una marca d’1.37’05”.

Després de mantenir-se en els primers quilòmetres en el grup capdavanter de la cursa, Paula Juárez va lluitar per ser al podi en els darrers compassos, aconseguint finalment la tercera plaça de la seva categoria. El seu temps, a més, suposa una millor marca personal i un nou rècord del club, rebaixant el registre d’149’58” que ella mateixa tenia des de l’any passat. L’atleta terrassenca participarà ara en el Campionat d’Espanya de 35 quilòmetres, que es disputarà a Lepe el 30 de gener, i el de 20 quilòmetres, que serà el 13 de febrer a Pamplona.

Per altra banda, a la categoria sub-18, sobre 10 quilòmetres, Ona Martín va assolir una brillant cinquena posició amb una nova marca personal de 58’21”. El nou fitxatge del club egarenc Paula Gómez es va estrenar amb la UAT amb un vuitè lloc a la prova sub-20 amb un registre de 59’57”. Ambdues atletes participaran al Campionat d’Espanya de Lepe.

De forma paral·lela es va disputar el GP del Vendrell per a categories de promoció. Gina Torres va ser la guanyadora sub-16 amb una marca de 14’52” sobre 3 quilòmetres. Torres ha arribat a la UAT procedent del CA Castellar i s’estrenava com a membre de l’equip terrasssenc. El seu registre suposa un nou rècord del club. Bru Flores, per la seva part, també va guanyar a la prova sub-14 amb 16’24”, malgrat que va patir una penalització de 30 segons al rebre tres advertències i passar pel “pit lane”. Aquests atletes tindran el seu Campionat de Catalunya el pròxim cap de setmana a Viladecans.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Paula Juárez es penja el bronze en el Català sub-23 de marxa
To Top