Publicitat
Esports

Domini egarenc a les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya femení de hockey sala

En categoria masculina, el CD Terrassa es va imposar per 3 a 7 a l’Egara 1935 i el CT Les Fonts i el Sarrià van empatar a 2 gols.

Una acció del duel entre el CD Terrassa i el Matadepera 88 / LLUÍS CLOTET

Els Campionats de Catalunya de Primera Divisió de hockey sala ja estan en marxa. Durant el cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de la fase regular d’una competició que es clourà el diumenge 30 d’aquest mes de gener amb la disputa de les finals masculina (16 hores) i femenina (18 hores) al pavelló municipal de Can Jofresa.

La competició femenina està estructurada en un sol grup de sis equips. El passat cap de setmana es van disputar les dues primeres jornades. A la primera, dissabte el CD Terrassa, l’Atlètic Terrassa i el Club Egara han sumat els seus primers punts gràcies a les seves golejades. El CD Terrassa va imposar-se per 2 a 6 al Matadepera 88 Hoquei, l’Atlètic no va donar opcions al Línia 22, al qual va golejar per un contundent 9 a 0, mentre que el Club Egara va derrotar per 4 a 1 el Júnior.

Diumenge va tenir lloc la segona jornada, amb els següents resultats: CD Terrassa-Atlètic (5-2), Línia 22-Egara (1-6) i Júnior-Matadepera 88 (8-0). Egara i Terrassa acumulen 6 punts. Atlètic i Júnior 3 i Júnior i Línia 22, zero.

Al Campionat de Catalunya masculí, estructurat en dos grups, s’han disputat només dos partits. Al grup 1, el CD Terrassa es va imposar per 3 a 7 a l’Egara 1935, mentre que al grup 2, el CT Les Fonts i el Sarrià van empatar a 2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top