Publicitat
Esports

Espanya jugarà dimarts a les 19.30 amb els Països Baixos

Dimecres, divendres i dissabte, amistosos contra la Gran Bretanya

La selecció espanyola masculina de hockey es troba ja a San Fernando (Cadis), on prepararà fins al dijous dia 27 de gener la seva participació a la Pro League. Els 27 internacionals convocats per Max Caldas (11 d’ells terrassencs) disputaran entre dimarts i dissabte quatre partits amistosos. El primer matx de preparació enfrontarà avui a les 19.30 hores els espanyols amb la selecció dels Països Baixos.

Els altres tres duels seran contra la selecció de Gran Bretanya. Es jugaran dimecres a les 19.30 hores i divendres i dissabte a les 13 hores. La selecció francesa havia de viatjar també a San Fernando per jugar un parell d’amistosos amb Espanya, però ha cancel·lat el seu viatge. D’altra banda, els mateixos internacionals espanyols disputaran partits d’entrenament entre ells els dies 24, 25 i 26 de gener.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top