Publicitat
Esports

La selecció femenina s’estrena golejant per 5 a 0 Suïssa

Espanya jugarà aquest divendres a les 18.45 el segon partit del torneig davant Polònia

En el partit inaugural del Campionat d’Europa “B” femení que es disputa entre divendres i diumenge a Ourense, la selecció que dirigeix Mar Feito es va imposar per un contundent marcador de 5 gols a 0. Les espanyoles, que tenen a les seves files dues jugadores terrassenques, Estel Forte i Laura Bruguera, van dominar amb total autoritat aquest duel inaugural. La competició es disputa al Pazo Paco Paz de la localitat gallega.

Al primer quart, Rocío Ybarra va inaugurar el marcador. El 2 a 0 no va arribar fins al segon quart, quan Lucía Monsalve va establir el 2 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

Als darrers segons del tercer acte, Maider Altuna va anotar el 3 a 0. I en els dos minuts següents, Espanya va culminar la golejada gràcies a un penal-córner transformat per Rocío Ybarra i a un darrer gol al minut 32, obra de Maider Altuna.

Aquest divendres a les 18.45 hores, la selecció espanyola femenina tancarà la jornada inaugural contra Polònia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top