Publicitat
Esports

Derbi comarcal de waterpolo femení

El CN Terrassa juga aquest dissabte a la tarda contra el CN Rubí a l’Àrea Olímpica

El Club Natació Terrassa femení de waterpolo rebrà avui, a les 18 hores, el CN Rubí en partit corresponent a la catorzena jornada de la lliga Divisió d’Honor femenina. Sobre el paper, el conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 30 punts, parteix com a favorit en el derbi vallesà, atès que l’equip que dirigeix l’egarenc Manel Llobregat ocupa el sisè lloc de la taula amb 21. El tècnic local, que compta amb el planter al complet un cop recuperada Cristina Cantero, s’espera un xoc més equilibrat que el de dissabte passat contra el Sant Feliu. “El Rubí ha guanyat tots els partits contra els seus rivals directes i, a més, és un equip que juga molt bé a waterpolo”. Dit això, Pérez remarca que l’objectiu és sumar tres punts més “en aquest segon partit dels quatre que afrontarem fins al dia 30 de gener”. “Portem una setmana més d’entrenaments i tenim una mica més de ritme de competició després d’una aturada nadalenca que ens va servir per recarregar piles”, explica. “L’equip està treballant molt bé, amb moltes ganes, per tal d’encarar amb garanties tots els reptes competitius que afrontarem”.

Pérez adverteix del nivell del planter que dirigeix Manel Llobregat, en el qual destaca la presència de la subcampiona olímpica i campiona del món júnior Elena Ruiz. “És una waterpolista amb molta classe, a la qual haurem de controlar de ben a prop”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Derbi comarcal de waterpolo femení
To Top