Publicitat
Esports

Espanya goleja 6-2 Escòcia i camina cap a l’ascens

Aquest dissabte a les 18.45, duel clau contra Bèlgica per certificar l’ascens

Tres victòries en tres partits per a les de Mar Feito

Impecable trajectòria de la selecció espanyola absoluta al Campionat d’Europa “B” de hockey sala que s’està desenvolupant a la ciutat gallega d’Ourense. Hi prenen part les terrassenques Laura Bruguera i Estel Forte. 

Aquest dissabte, el combinat que prepara Mar Feito ha golejat per 6 a 2 Escòcia i lidera la classificació amb 9 punts i tres victòries. Ho té tot a favor per acabar entre les dues primeres seleccions i assolir l’ascens a la màxima categoria continental de cara a la temporada vinent.

La veterana Rocío Ybarra ha anotat dos gols al primer quart, posant en avantatge les amfitriones. Ja al tercer període, al minut 27, Emily Dark ha aprofitat un penal-córner per retallar distàncies, però de nou Rocío Ybarra, Berta Agulló i Lucía Monsalve en un stroke han situat en 5 a 1 l’electrònic del Pazo dos Deportes Paco Paz.

A les darreries del matx, Dark ha fet el 5-2 de penal i Agulló ha establert el definitiu 6 a 2 sobre la botzina.

Aquest dissabte a les 18.45 hores, Espanya s’enfrontarà a Bèlgica en un duel que li pot garantir l’ascens i fins i tot el títol. Diumenge a les 13 hores tancarà la competició davant d’Irlanda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top