Publicitat
Esports

La futbolista de Terrassa Marta Corredera anuncia el seu embaràs i deixa el futbol temporalment

La internacional estarà un temps allunyada dels terrenys de joc

La futbolista terrassenca del Real Madrid Marta Corredera es retira temporalment de la pràctica activa del futbol. La jugadora ha anunciat aquest dilluns a través de les xarxes socials el seu embaràs. La defensora del conjunt blanc ha explicat: “Estem molt feliços d’anunciar-vos que la familia creix”. I afegeix una fotografia amb les mans entrellaçades amb les de la seva parella dins d’unes sabatilles de nadó. “Ara toca cuidar-se durant un temps i fer una pausa esportiva per gaudir de cada moment d’aquesta nova etapa!”

Marta Corredera en el moment d’anunciar a les seves companyes la notícia / Real Madrid

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top