Publicitat
Esports

Mor l’exjugador del Terrassa FC Celestino Jaime

Havia estat també directiu del club terrassista i actualment ho era del San Cristóbal

Aquest dissabte ha mort a l’edat de 55 anys Celestino Jaime Santos, exjugador del Terrassa FC i exdirectiu del club egarenc. En els darrers anys formava part de la junta directiva del CP San Cristóbal. Celestino Jaime, més conegut com a “Cele”, feia unes setmanes que estava hospitalitzat a causa de la Covid. La cerimònia fúnebre tindrà lloc aquest diumenge a les 12 del migdia en el temple del cementiri de Terrassa.

Cele havia nascut a Terrassa el 4 de juliol de 1966. Format a l’Alcoy i a l’Agut, va jugar en el primer equip del Terrassa FC on es va convertir en un dels jugadors més prometedors d’una etapa amb gran presència de futbolistes de la ciutat amb Antonio Linares com a entrenador. Posteriorment, va passar al Huesca, Gramenet, Rayo Esplugues, Esplugenc, Badalona i San Cristóbal.

Un cop retirat, va continuar jugant en els Veterans del Terrassa FC on va ser també l’entrenador i un dels màxims responsables. A la faceta tècnica, va ser segon entrenador de Miquel Olmo en diferents equips. I com a directiu, va tenir responsabilitats en el Terrassa FC, on va ser vicepresident esportiu i un dels responsables del futbol base. En els darrers anys es va integrar en la junta directiva del San Cristóbal, primer amb Miguel Ángel Moreno com a president i després amb Francesc Manchado.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top