Publicitat
Esports

Les seleccions sub-21 ja tenen calendari per a l’Europeu de Gant

La competició es disputarà entre els dies 24 i 30 de juliol d’enguany

Pau Cunill, a la dreta, durant un partit amistós

La Federació Europea de Hockey ha anunciat aquest dijous els calendaris de competició dels propers Campionats d’Europa sub-21. La competició masculina i la femenina es desenvoluparan de manera conjunta a la ciutat de Gant (Bèlgica), entre els dies 24 i 30 de juliol, una seetmana després de la finalització del Mundial femení absolut de Terrassa. Aquesta competició serà l’estrena oficial per als dos seleccionadors. El del combinat masculí és el terrassenc Xero Gasol, entrenador de l’Atlètic, i la de l’equip femení la madrilenya Mar Feito.

A la categoria femenina, Espanya, vigent campiona continental sub-21, ha quedat enquadrada al grup “A” al costat dels Països Baixos, Bèlgica i Gal·les. Debutarà el dissabte 24 de juliol a les 17.45 hores amb aquesta darrera selecció. El grup “B” l’integraran Anglaterra, Alemanya, Escòcia i Rússia.

Pel que fa a la competició masculina, els nois de Xero Gasol jugaran també al grup “A”. Els seus rivals seran Bèlgica (hi debutaran el diumenge 24 de juliol també a les 17.45 hores), Anglaterra i Rússia. Al grup “B” competiran els Països Baixos, Alemanya, França i Escòcia.

En ambdues competicions, els dos primers classificats accediran a les semifinals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top