Publicitat
Esports

Nova golejada del CN Terrassa femení

Les egarenques han superat el Boadilla per un rotund 19 a 7

L’equip femení del CN Terrassa ha derrotat aquest dissabte el Boadilla per un rotund 19 a 7 que confirma el bon moment de les egarenques a la Divisió d’Honor de waterpolo, a una setmana de l’inici de la Copa de la Reina que començarà el divendres a l’Àrea Olímpica de Terrassa. Les egarenques han decidit el partit amb un parcial de 6 a 1 en el primer quart que les ha permès jugar amb tranquil·litat.

L’equip de Xavi Pérez ha sortit molt concentrat i no ha donat opció al seu rival. Un 3 a 0 d’inici (dos gols de Bea Ortiz i un de Paula Camus) ha marcat el territori. Alena Alcón ha anotat el primer gol de les madrilenyes, però el conjunt local ha contestat amb un altre parcial de 3 a 0. Han marcat Paula Camus, en dues ocasions, i Paula Leitón.

El segon quart ha estat més igualat. Giorgia Gallinato ha marcat el 6 a 2, abans que Olga Doménech recuperés l’avantatge de cinc gols (7-2). Sara González ha fet el tercer gol de les madrilenyes i Berta Pastor ha transformat el 8 a 3 amb el qual s’ha arribat al descans.

El tercer període ha tornat a visualitzar les diferències entre els dos equips amb un parcial de 6 a 1. Noelia Cuenda i Pili Peña han ampliat distàncies fins al 10 a 3. Gallinato ha fet el 10 a 4 i el CN Terrassa ha signat un parcial de 4 a 0, amb gols de Judith Panicello, Paula Camus, Bea Ortiz i Paula Leitón per arribar al final del quart amb una renda de 10 gols (14-4). En del quart període, el CN Terrassa no ha baixat el ritme i amb un parcial de 5 a 3 ha arrodonit la golejada final. Nina Ten Broek, Martina Cardona, Bea Ortiz, Cristina Cantero i Berta Pastor han estat les golejadores d’aquest període.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova golejada del CN Terrassa femení
To Top