Publicitat
Esports

Cinc egarenques a la llista d’Espanya per als tres amistosos amb Alemanya

Continua la preparació per als duels de la Pro League a l’Índia

Les internacionals espanyoles es prepararan des de dilluns a València / RFEH

La selecció espanyola femenina absoluta tornarà la setmana vinent a les instal·lacions valencianes de Beteró per continuar amb la preparació de cara als dos següents partits de l’FIH Pro League que disputaran els dies 26 i 27 d’aquest mes de febrer a Bhubaneswar (Índia). El combinat que prepara Adrian Lock es concentrarà a Beteró entre el dilluns 14 i el dilluns 21 i disputarà tres partits amistosos davant d’Alemanya: el dijous 17 a les 18 hores i el dissabte 19 i el diumenge 20 a les 17.30 hores.

Lock ha elaborat una llista de 25 jugadores, en la qual hi figuren les cinc terrassenques que van debutar contra els Països Baixos el passat de setmana. Es tracta de Clara Badia (Mannheimer), Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Marta Segú (RC Polo); i Clara Ycart (Düsseldorfer).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top