Publicitat
Esports

Triomf d’or a Vilassar (0-1) d’un San Cristóbal imparable

Un gol de Mario Cantí ha donat els tres punts als de Ballabriga, que han sabut patir al tram final

Onze inicial del San Cristóbal al Xevi Ramon / MARC ELVIRA - CP SAN CRISTÓBAL

La xifra dels 40 punts és ja una realitat per a un San Cristóbal que continua signant una temporada per emmarcar. Aquest diumenge, els parroquials s’han imposat per 0 a 1 al camp de la UE Vilassar de Mar gràcies a un providencial i solitari gol de Mario Cantí al minut 21 de partit.

Gràcies a aquest triomf, els d’Oliver Ballabriga es mantenen tercers empatats a 40 punts amb el Manresa, que tampoc ha perdonat en aquesta jornada. Tot i que ha de jugar encara dimecres a les 20 hores al camp del Figueres, l’Olot lidera aquest grup cinquè amb només un punt més que els parroquials.

Diumenge vinent, els de la Garrotxa, que han caigut a casa per 0 a 4 davant de la Pobla Mafumet, visitaran a les 12 hores el municipal de ca n’Anglada.

Aquest diumenge, al Xevi Ramon, el San Cristóbal ha fet un partit molt pràctic i intens i s’ha endut els tres punts. Després d’uns minuts inicials de domini maresmenc, un San Cristóbal imprecís ha estrenat l’electrònic al minut 21 a pilota aturada. Un Mario Cantí molt encertat ha batut el porter local des de l’àrea petita.

Un actiu Àlex Poves ha xutat amb intenció al minut 29 davant d’un Vilassar tocat. Al 41, Poves ha tornat a rematar, aquesta vegada a les mans del porter Andrés.
Ja a la represa, al minut 51, el San Cristóbal ha merescut el segon gol, però la rematada d’Àlex Poves l’ha refusat Andrés abans que Ion Vázquez rematés fora, a tocar del pal esquerre d’Andrés. Al minut 70, el Vilassar de Mar ha pogut empatar, però els de Ballabriga han tret la rematada sota pals.
Al tram final del matx, el Vilassar ha avançat línies i al San Cristóbal li ha tocat patir. Pep Mateu ha assajat un parell de rematades, mentre Tom i Abde, sortits des de la banqueta, han amenaçat a la contra. Tom Diawara ha pogut fer el segon al contraatac, però el porter Arnau ha estat segur en aturar els insistents atacs locals. Un tir franc que Àlex Alba ha rematat fora en temps de descompte ha estat l’oportunitat més clara del Vilassar. Han passat finalment els cinc minuts de descompte i el 0 a 1 s’ha fet realitat. En els darrers 15 partits, el San Cristóbal acumula 8 victòries, 6 empats i una sola derrota. Toca seguir somniant en gran. 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top