Publicitat
Esports

Hockey per Terrassa renova la col·laboració amb BBVA

Diumenge, l’estadi Martí Colomer acollirà de 16.30 a 18 hores el clinic BBVA Hockey Plus

Francesc Salvatella, al mig, amb els directius de BBVA

BBVA i Hockey per Terrassa han renovat el conveni de col·laboració entre les dues entitats que estarà vigent fins al final d’aquesta temporada. Hockey per Terrassa, integrat pels quatre clubs terrassencs d’aquest esport (Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22) i BBVA han concretat un suport econòmic i institucional a les activitats lligades a la formació i al projecte per a persones amb discapacitat intel·lectual, Hockey Plus, entre elles el clinic que s’impartirà diumenge.

Daniel Gómez, director de zona del Vallès Occidental de BBVA, ha manifestat la voluntat de l’entitat de continuar donant suport a un esport tan emblemàtic de la ciutat egarenca, i en especial al hockey plus. En aquest sentit, el vincle que el hockey terrassenc crea al territori i la seva gent, així com la voluntat d’inclusió social per als jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual, són elements clau del compromís de col·laboració de BBVA amb Hockey per Terrassa.

Per al directiu de l’entitat bancària “aquesta és una de les accions que més ens enorgulleixen per la implicació social que comporta i també per la nostra contribució a la ciutat. A més, ara ja comencem a preveure una certa normalitat després de la pandèmia”, ha afegit Daniel Gómez, “i a veure si això ens permet poder tirar endavant altres projectes”.

Des de Hockey per Terrassa s’ha manifestat l’agraïment pel suport de BBVA rebut any rere any i per la seva implicació amb el món del hockey herba. A l’entitat, que naixia per donar projecció i millorar aquest esport tan arrelat a la ciutat, la col·laboració de BBVA li permet continuar amb la seva tasca de desenvolupament de l’esport escolar i amb l’impuls dels projectes de Hockey Plus.

“Precisament, el Hockey Plus va ser una iniciativa pionera del hockey en el món de l’esport”, remarca Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, “a la qual després s’hi han sumat altres modalitats esportives amb gran èxit”. Hockey per Terrassa dona suport al projecte des de fa molts anys. Els 4 clubs de hockey de la ciutat tenen un equip de Hockey Plus integrat, contribuint així a crear una societat més respectuosa amb la diversitat i garantint que les persones amb discapacitat gaudeixin dels mateixos drets que la resta.

El clinic, l’activitat més esperada

L’estadi Martí Colomer de Terrassa acollirà diumenge de 16.30 a 18 hores el clinic BBVA Hockey Plus, inclòs en el conveni de col·laboració signat. Jugadors de les màximes categories dels clubs impartiran aquesta sessió que, per als integrants del Hockey Plus, és una de les activitats més esperades de la temporada.

Més enllà d’aprendre a driblar, fer xuts a porteria o jugades de partit, més enllà de l’esport, som davant d’un projecte social. “El que pretenem és que, a més d’aprendre, els nostres jugadors coneguin els seus ídols i s’identifiquin amb ells”, assenyala Marta Puig, Directora Tècnica d’Atenció Diürna LaFACT Fupar i una de les impulsores del projecte. “I, d’altra banda, per als jugadors top, és també una experiència enriquidora que gaudeixen molt, ja que s’estableix una relació molt empàtica i afectiva entre els dos col·lectius”.

“El Clínic busca fomentar la inclusió en l’esport”, afegeix Marta Puig, de Fupar. “I ho fa potenciant l’estret contacte que s’estableix entre els jugadors de les diferents lligues i categories, així com reforçant el vincle que es crea amb els respectius clubs de hockey.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top