Publicitat
Esports

El Terrassa FC femení perd 3 a 1 amb el Palautordera i no jugarà la promoció d’ascens

Ha quedat empatat a 40 punts amb una PBB La Roca que ha acabat tercera per “goal average”

Onze inicial del Terrassa FC que va jugar a Santa Maria de Palautordera / TERRASSA FC

El Terrassa FC estava obligat a puntuar a Santa Maria de Palautordera per assegurar-se la tercera posició del grup 1B de la Preferent femenina. Però va perdre per 3 gols a 1. Aquesta derrota, combinada amb el triomf de la Penya Blanc-i-Blava La Roca per idèntic resultat davant del Llerona ha deixat ambdós equips empatats a 40 punts en la seva lluita per la tercera posició. Però el “goal average” particular afavoria el conjunt del Vallès Oriental, que ha finalitzat la lliga tercer.

Va ser precisament la PBB La Roca qui va reclamar una alineació indeguda del Terrassa en el duel que els va enfrontar. El Terrassa havia golejat per 1 a 7, però el Comitè de Competició va donar la raó al rival i li va donar el partit per guanyat amb un 3 a 0. Aixó obligava el conjunt terrassenc a sumar quatre dels darrers sis punts en joc per classificar-se per a la promoció d’ascens. Però només en va sumar tres i va caure derrotat. Palautordera, Porqueres i PBB La Roca disputaran la promoció amb els tres primers classificats de l’altre grup: UE Cornellà, Igualada i Sant Cugat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top