Publicitat
Esports

L’alcalde comprova el mal estat del camp del Jabac a Can Jofresa

Jordi Ballart va visitar les instal·lacions del club egarenc

L’alcalde de Terrassa, durant la seva visita al camp de Can Jofresa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, va visitar la setmana passada les instal·lacions del Jabac a Can Jofresa. La trobada va tenir lloc després que Ballart visités amb anterioritat el camp de les Palmeres, on també juguen els equips del Jabac, amb motiu del Trofeu Manolo Guerrero de categoria aleví.

La visita al camp de Can Jofresa, amb el president del club egarenc Carles Mota, va servir per mostrar a l’alcalde les males condicions que presenta la instal·lació esportiva, molt deteriorada en els darrers anys a conseqüència de la manca d’inversió en la millora de l’equipament.

A part de l’estat dels vestidors, lavabos o l’espai perimetral del camp, també presenta unes condicions molt deficients la gespa del terreny de joc, que es va instal·lar l’any 2007 i ja ha complert, amb escreix, el seu cicle de vida.

En aquest sentit, encara és pitjor l’estat de la gespa de les Palmeres, que va ser instal·lada fa vint anys. Fa unes setmanes, el club fa canviar les banquetes del camp, que estaven en molt mal estat. S’han invertit uns 4.000 euros per disposar d’unes banquetes en condicions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’alcalde comprova el mal estat del camp del Jabac a Can Jofresa
To Top