Publicitat
Esports

Dani Cárdenas renova el seu contracte amb el Llevant

El porter terrassenc ha ampliat la seva vinculació al club valencià fins a 2025

El porter terrassenc Dani Cárdenas ha ampliat fins al 30 de juny de 2025 el seu contracte amb el Llevant, equip de la Primera Divisió. Cárdebas va arribar al club valencià en el mercat d’hivern de la temporada 2014-15 per formar part del juvenil “A” de Divisió d’Honor. Dos anys després va ascendir al filial i va ser protagonista de l’ascens a Segona ·B” l’any 2018. El 27 de novembre de 2020 es va produir el seu debut amb el primer equip en un partit contra el Valladolid de la Primera Divisió. Ha defensat la samarreta del primer equip del Llevant en un total de 29 partits.

El nou contracte ha millorat les condicions econòmiques del futbolista terrassenc, després d’una negociació que ha presentat algunes dificultats en el seu procés. Malgrat que el contracte és fins a 2025, contempla la posibilitat d’una ampliació per dos anys més.

“Estic molt feliç. És una cosa que es portava treballant durant molt de temps i al final hem arribat a un acord”, ha manifestat el porter de Terrassa. “És una cosa que tots volíem. Estic content i agraït i amb ganes de continuar treballant”, ha afirmat.  Cárdenas, de 24 anys, ha celebrat la renovació al costat de la seva família. Especialment, el seu pare, qui es recupera d’un ictus sofert durant l’estiu de 2020. “Han fet l’esforç de venir. És un moment que no volia viure’l i gaudir-lo sense la meva família, sense el meu pare. Tots saben el temps que hem recorregut de lluita al costat d’ell. És un dia molt important tant per a mi com per a ells. Crec que estan igual de feliços i agraïts al club que jo”, ha conclòs Cárdenas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Cárdenas renova el seu contracte amb el Llevant
To Top