Publicitat
Esports

Espectacular victòria de la selecció femenina a Alemanya

La selecció ha guanyat als “shoot outs” després d’empatar a dos gols

Espanya s'ha imposat als "shoot outs" després d'un partit molt exigent

La selecció femenina de hockey ha obtingut una brillant victòria contra Alemanya en partit de la Pro League que s’ha disputat aquest dimarts a Düsseldorf. El temps reglamentari ha finalitzat amb un marcador d’empat a dos gols. El combinat espanyol s’ha imposat en els llançaments de “shoot outs“.

Les alemanyes han tingut avantatge en el marcador en dues oportunitats. Maertens ha avançat el seu equip en el minut 14, trencant d’aquesta manera l’equilibri inicial. En el segon quart no s’ha mogut el marcador. La igualtat ha presidit un encontre en el qual Espanya ha disposat d’algunes oportunitats mitjançant Laia Vidosa i Lucía Jiménez. Després del descans, Espanya ha mantingut el seu bon nivell de joc i en el minut 38 ha arribat el gol de l’empat. Laura Barrios ha estat l’autora del gol del combinat espanyol. Amb aquest empat a un ha finalitzat el tercer quart. En el quart període, les dificultats han augmentat per Espanya, que en el minut 56 ha encaixat el 2 a 1, anotat per Zimmermann. Però les d’Adrian Lock no s’han rendit i en el minut 58 Marta Segú ha estat l’autora de l’empat a dos amb el qual s’ha arribat al final del temps reglamentari.

En els llançaments de “shoot outs“, Espanya s’ha apuntat la victòria per 0 a 3. Melanie García ha estat providencial a la porteria, mentre que Xantal GinéLucía Jiménez i Laura Barrios han transformat les seves accions per donar el triomf a Espanya.

Alemanya i Espanya es tornaran a enfrontar aquest dimecres a les 15.30 hores en el segon partit d’aquesta sèrie.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espectacular victòria de la selecció femenina a Alemanya
To Top