Publicitat
Esports

Espanya cau en els “shoot outs” a Alemanya”

El temps reglamentari ha finalitzat amb empat a un i en els “shoot outs” els alemanys han guanyat per 3 a 2

Els “shoot outs” han donat la victòria a Alemanya enfront d’Espanya, en el segon dels dos partits que ha enfrontat a totes dues seleccions nacionals a Mönchengladbach corresponents a la FIH Pro League. El temps reglamentari ha finalitzat amb empat a un gol.

Alemanya ha dominat en el període inicial, Adrian Rafi, porter de la selecció espanyola en aquesta oportunitat, ha evitat el primer amb una doble intervenció. Dos penals córner executats posteriorment, serien resolts per la defensa espanyola. Amb el resultat inicial s’iniciava el segon quart, el qual va canviar l’escenari. Van ser ara els de Max Caldas els qui van agafar les regnes. Així, doble oportunitat per als espanyols des del penal córner, que va resoldre Jean Danneberg evitant el primer gol. El porter alemany ha tornat a aparèixer després en una brillant acció de la davantera espanyola. Alemanya es trauria la pressió per a llançar dos penals abans de descans, de nou, ben defensats pels espanyols.

A la represa, repartiment de penals en cada àrea per a començar. El d’Espanya, contrarestat pel porter local i el d’Alemanya, una altra vegada per un enorme Rafi. Els de André Henning, abans de tancar el tercer quart, tindrien una oportunitat en forma de llançament frontal, el qual marxava desviat.

Amb l’entrada en els 15 minuts finals arribaria el gol alemany, després de materialitzar amb encert Gonzalo Peillat, un nou penal córner al minut 48. Espanya ha buscat el gol de l’empat jugant sense porter. La selecció ha forçat un penal i en el rebuig del llançament per part del porter José Basterra anotava el gol de l’empat en el minut 69. El major encert d’Alemanys en els “shoot outs” ha decidit el matx disputat  en el SparkassenPark.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya cau en els “shoot outs” a Alemanya”
To Top