Publicitat
Esports

Cinquè lloc d’Hugo Fernández al Nacional sub-16

L’atleta de la UA Terrassa va competir en la prova de 60 metres tanques

Hugo Fernández, en el Campionat disputat a Sabadell / Miquel Merino

L’atleta de la UA Terrassa Hugo Fernández es va classificar en la cinquena posició en la prova de 60 metres tanques del Campionat d’Espanya sub-16 en pista coberta disputat a Sabadell. Malgrat que arrossegava una petita lesió al turmell, el tanquista terrassenc va rendir a un gran nivell en aquesta competició. Hugo Fernández va ser cinquè a la final amb una marca de 8″88, a només 3 centèsimes del podi. David Gadea, del Playas de Castellón, es va penjar la medalla d’or.

En aquest campionat també va competir per part de la UA Terrassa Marc Ramos en triple salt, concurs en el qual va finalitzar en la novena posició amb un salt de 12 metres. La UA Terrassa tanca així la temporada de pista coberta, en la qual ha obtingut 14 medalles en campionats de Catalunya individuals i dues per equips, una plata de Gerard Fuentes en el Campionat d’Espanya sub-20 en heptatló i la internacionalitat d’Adrián Priego en el Trofeu Ibèric.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cinquè lloc d’Hugo Fernández al Nacional sub-16
To Top