Publicitat
Esports

Ajornen la xerrada de Juan Carlos Unzué a l’Atlètic

El club de Can Salas anunciarà en breu la nova data per a la celebració de l’acte

Juan Carlos Unzué, a la sala de premsa del FC Barcelona

L’exfutbolista i entrenador Juan Carlos Unzué havia d’oferir dissabte una xerrada a les instal·lacions de Can Salas. Unzué ha donat positiu per Covid-19 i l’acte s’ha hagut de posposar. L’Atlètic ha anunciat que en els propers dies anunciarà una nova data per a la celebració d’aquest acte. Ja hi havia més d’un centenar d’inscrits per a aquesta xerrada en la qual Unzué parlarà de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), una malaltia que pateix des de fa gairebé dos anys. L’exblaugrana farà 55 anys divendres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top