Publicitat
Esports

El San Cristóbal acaba la lliga tercer

Un gol de penal d’Ousman ha donat la victoria als parroquials contra la Guineueta

Una acció del partit disputat a Barcelona / Lluís Clotet

El CP San Cristobal ha finalitzat la lliga en la tercera posició després de derrotar per 0 a 1 la Guineueta en el darrer partit de la competició disputat aquest diumenge a Barcelona. Un gol de penal anotat per Ousman en el minut 85 ha decidit l’encontre i la classificació final dels parroquials, que han necessitat guanyar el partit per ser tercers després de la victòria del Girona “B” al camp del Peralada. El San Cristóbal jugarà la primera eliminatòria del “play off” contra el filial del Girona el diumenge vinent a les 18 hores. I ho farà amb l’avantatge que significa el fet de guanyar el partit en el cas que la pròrroga finalitzi amb un resultat d’empat.

La darrera jornada del campionat ha estat plena d’emoció. El Manresa ha assolit el títol i la plaça d’ascens directe després de la victòria al camp de l’Hospitalet (1-2), que farà que l’Olot, com a segon classificat, hagi de disputar el “play off“. Tindrà com a rival el Sant Andreu, que ha obtingut la darrera plaça en joc després de superar per 2 a 0 el Figueres.

El San Cristóbal, que ha guanyat els tres darrers partits del campionat, ha suat de valent per sumar els tres punts al camp d’un rival que ha finalitzat el campionat a la darrera posició. Oliver Ballabriga ha reservat alguns jugadors i l’equip ha semblat més pendent del “play off” que d’aquest compromís. El joc dels parroquials no ha estat el millor i en el primer temps no s’han generat massa ocasions de gol. Poves ha generat la primera ocasió de gol en el minut 10, però la seva rematada l’ha atrapat Yan. Poc després, Aarón ha provat amb una rematada per sobre de la porteria barcelonina. La resposta de la Guineueta ha estat a càrrec d’Obispo, però el seu xut ha estat rebutjat pel porter Fermin, avui titular. A cinc minuts del descans, Ricki Calamardo ha protagonitzat una incorporació ofensiva, però Yan ha detingut la seva rematada final.

En el segon temps, el partit ha mantingut l’equilibri. Obispo ha estat a punt de marcar per la Guineueta amb una rematada ajustada al pal i el local Abde també ha generat una situació de perill. El San Cristóbal ha intentat reaccionar en un xut de Toro molt ajustat al pal i Poves ha fallat un un contra un amb el porter local que no ha sabut resoldre de forma positiva. Fins que en el minut 85 ha arribat l’acció definitiva en un penal per unes mans d’un futbolista de la Guineueta que Ousman ha transformat en el 0 a 1 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal acaba la lliga tercer
To Top