Publicitat
Esports

Ballabriga: “El que ha fet aquest equip és brutal”

El tècnic del San Cristóbal, trist però orgullós de la resposta del seu equip en el “play-off”

Ballabriga aplaudeix l'afició del San Cristóbal al final / Lluis Clotet

Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, no ha pogut amagar la seva decepció per la derrota en el “play-off” d’ascens contra el Girona “B” a Rubí (0-1) que ha acabat amb el somni del seu equip. Però ha admés que d’aqui a poc es podrà valorar la gran temporada del seu equip. “Quan he sortit al camp i he vist la graderia ha estat molt emocionant”, explicava. “És molt important el que hem fet. Que un equip humil de barri hagi fet el que hem fet era impensable fa pocs anys. La temporada ha esgtat extraordinària, hem arribat a un “play-off” amb siscentes persones a la graderia, amb gent d’altres clubs de Terrassa. Ara estem decepcionats per la derrota, però quan passin uns dies ho valorarem. Cal anar amb el cap ben alt i valorar el que hem fet amb un dels pressupostos més baixos de la categoria. En el futbol qui guanya és qui surt a la foto, però el que hem fet ha estat brutal.”

El tècnic parroquial ha valorat el partit. “Ells tenen jugadors de molt talent. Voliem aguantar a la primera part, encara que ells tinguessin més la pilota. I intentar buscar més espais al segon temps. El gol al fil del descans ha estat un cop en una acció que ha estat més errada nostra que encert d’ells. Ho hem intentat fins al final, com ho hem fet durant tota la temporada. Hem tingut dues ocasions molt clares però no ha pogut ser. Marxem amb el cap molt alt, ens hem buidat però no ha pogut ser. Ens hem de treure el barret davant aquest equip.”

Els seguidors del San Cristóbal abracen Mario Cantí al final del partit / Lluís Clotet

Axel Vizuete, entrenador del Girona “B”, ha destacat el caràcter mostrat pels seus jugadors. “Sobre tot estic content per com ho hem fet. Que un equip tan jove com el nostre hagi mostrat aquesta personalitat. Hem portat el partit cap on volíem nosaltres. Haig de felicitar el San Cristóbal per la temporada que ha fet. Sabíem la mentalitat de màxim nivell que tenen i tot i fallar el penal l’equip ha demostrat una gran personalitat. I al final hem sabut patir.”

El Girona “B” desperta al San Cristóbal del somni

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ballabriga: “El que ha fet aquest equip és brutal”
To Top