Publicitat
Esports

Derrota del CN Terrassa davant del Mediterrani a la Copa Federació femenina

El dimecres 18 de maig, les de Xavi Pérez visitaran el CN Sant Feliu

Xavi Pérez, donant instruccions a les seves jugadores

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va debutar amb una derrota contra el CE Mediterrani (8-12) en la Copa Federació Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, ple de jugadores de la pedrera, va plantar cara, però va acabar caient davant un rival amb més waterpolistes del primer equip. Els parcials van ser els següents: 2-2, 2-5, 2-1 i 2-4.

Les visitants es van avançar ràpidament amb gols de Crespi i Marcos. En el tram final del primer quart, però, les egarenques van restablir l’equilibri amb dianes de Ferrer i Cuenda (2-2).

L’equip del barri de Sants va decantar la balança al seu favor en el segon període. Crespi i Dalmases van tornar a obrir una diferència de dos gols. El CN Terrassa va reaccionar en primera instància de la mà de Cuenda, però el Mediterrani va protagonitzar una nova estrebada amb Marcos i Cereijo com a artífexs (3-6). Els tres gols de desavantatge van mantenir-se fins al descans després que Marcos contrarestés la diana prèvia de penal de Finestra (4-7).

A la represa, l’equip de Pérez va ser capaç de reduir la distància a partir de la intensitat defensiva. Sánchez va marcar el 5 a 7 als quaranta segons de joc. Viladot va respondre per part visitant, però Ferrer, en els darrers segons del període, va establir el 6 a 8.

El CN Terrassa va entrar de ple en la lluita per la victòria en l’inici de l’últim quart. Cantero va anotar el 7 a 8 amb encara set minuts per davant. Les de Marian Díaz van aigualir de seguida les aspiracions egarenques amb un parcial de 0 a 3 que va sentenciar el matx, obra de Crespi, Marcos i Rodríguez. Marsiñach, a un minut de la botzina, va situar el 8 a 12 definitiu.

El CN Terrassa jugarà el segon partit de la Copa Federació el dimecres 18 de maig a les 21.00 hores a la piscina del CN Sant Feliu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top