Publicitat
Esports

La renovació de Jordi López en el Terrassa FC, per bon camí

Club i entrenador ja han mantingut els primers contactes per lligar la continuitat

Jordi López i Jordi Cuesta ja han iniciat les negociacions / Nebridi Aróztegui

Terrassa FC i Jordi López han començat les negociacions per a la renovació del tècnic de Cardedeu com a entrenador de la primera plantilla del conjunt egarenc. De moment, només s’ha tractat d’una primera presa de contacte en la qual els responsables de l’entitat li han traslladat el propòsit de continuar comptant amb els seus serveis la pròxima temporada. Ambdues parts s’han citat pels pròxims dies, un cop finalitzi el campionat, per abordar les negociacions més en profunditat en les quals s’haurien d’estudiar les claus econòmiques i esportives de l’acord. Malgrat que el procés es troba en la seva fase inicial, les dues parts s’han mostrat predisposades a arribar a un acord, encara que Jordi López també ha estat temptejat per altres clubs de la categoria de cara a la nova temporada. En tot cas, el tècnic ha manifestat aquest divendres que el seu desig és continuar en el Terrassa FC.

“El club m’ha traslladat que compta amb mi. I ara hem de seure i parlar”, ha explicat l’entrenador del Terrassa al respecte. “A mi m’agradaria seguir. Aquest club necessita fer un pas endavant, coneixem l’exigència de la categoria, tornem a l’estadi i seria bonic fer un projecte com es mereix aquest club, aquesta ciutat i aquesta afició. Confiem que puguem arribar a un acord. Aquí he treballat molt bé, li estic molt agraït al president i al director esportiu. Ha estat un any dur, però hi ha moltes coses positives. Cal aprendre i millorar.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La renovació de Jordi López en el Terrassa FC, per bon camí
To Top