Publicitat
Esports

Espanya perd amb l’Argentina després de 26 “shoot-outs”

El matx ha acabat amb empat a un gol

Joaquín Menini ha marcat el gol de l'empat / RFEH

Segon partit i segona derrota de la selecció espanyola masculina de hockey davant l’Argentina al camp municipal de Beteró de València en partit de la Pro League. Si dissabte els de Max Caldas van perdre per 0 a 1, aquest diumenge han empatat a un gol, però han caigut pet 5 a 6 en una llarguíssima tanda de 26 “shoot-outs”. En el tretzè llançament, Nico Keenan ha anotat i Marc Reyné ha fallat.

Després d’aquest resultat, l’Argentina es manté en segona posició amb 24 punts en 12 jornades, mentre que Espanya és penúltima amb només 5 punts en 8 partits.

El primer quart ha estat equilibrat. Els de Caldas han perdonat un penal-córner en els darrers segons. Espanya ha continuat dominant al segon acte, però la bona defensa dels argentins ha dut el matx sense gols al descans.

Espanya ha seguit manant al tercer quart, en el qual el terrassenc Marc Miralles ha fallat un stroke estavellant-lo a la creueta. El marcador s’ha mogut als deu minuts finals. Maico Casella ha batut Adrián Rafi al minut 51 rematant una bona centrada des de la dreta. Dos minuts després, Joaquín Menini ha rematat sol en una acció ràpida i ha forçat uns “shoot-outs” que Espanya ha acabat perdent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top