Publicitat
Esports

Espanya guanya per 4 a 2 a la França de Fred Soyez

Dos gols dels terrassencs Marc Miralles i Marc Recasens als deu minuts finals han estat decisius

Els internacionals espanyols, celebrant el segon gol, d'Álex Dávila / RFEH

La segona victòria de la selecció espanyola masculina de hockey a l’FIH Pro League no ha arribat fins a la novena jornada de la competició. Aquest dimarts, el combinat que prepara Max Caldas s’ha imposat a València per 4 gols a 2 a la selecció francesa, entrenada per un Fred Soyez que va ser el seleccionador espanyol fins als Jocs Olímpics de Tòquio. Ambdues seleccions jugaran dimecres a la mateixa hora, les 11.30, en el que serà el darrer duel que se celebrarà aquesta temporada a València de la Pro League masculina i femenina.

Els de Max Caldas han obert de seguida el marcador. Al minut 5, Álex Alonso ha aprofitat el primer penal-córner dels espanyols per fer l’1 a 0. Abans de tancar el primer quart, Álex Dávila ha perdonat en una clara acció que hagués pogut ampliar l’avantatge.

Tot i el bon joc dels amfitrions, al minut  16, Victor Charlet ha aprofitat un altre penal per signar taules. Però només cinc minuts més tard, una rematada d’Álex Dávila li ha permès posar per davant els espanyols. I quan faltaven tres minuts per arribar al descans, una potent rematada de Gaspard Baumgarten ha significat el 2-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

El tercer quart ha estat de clar domini dels espanyols, que no s’han pogut tornar a posar per davant a l’electrònic de Beteró. Els dos gols definitius han arribat al darrer període. Abans, però, els de Fred Soyez han estavellat un llançament de penal a la porteria defensada avui per Mario Garín. En un altre penal, els col·legiats han decretat un stroke que el capità Marc Miralles ha transformat en el 3 a 2 al minut 51. Tot i els intents dels francesos d’empatar, un altre terrassenc, Marc Recasens ha tancat l’enfrontament anotant el 4 a 2 definitiu al minut 58.

Cinc terrassencs

Un total de quatre jugadors terrassencs han estat titulars en el matx d’avui a València. Es tracta de Marc Recasens, Gerard Clapés i Xavi Gispert (Club Egara); i Marc Miralles (RC Polo). Ha jugat també Joan Tarrés (Royal Herakles). A banda del lesionat Pau Cunill (Atlètic), s’han quedat fora de la convocatòria Jordi Bonastre (Atlètic) i Albert Beltrán (Klein Zwitserland).

Tot i el triomf, Espanya segueix en la vuitena i penúltima posició amb 8 punts sumats en 9 jornades. Els francesos són cinquens amb 13 punts en 11 partits. Els tres primers classificats, amb 12 partits disputats són: l’Índia (27 punts), l’Argentina (24) i Alemanya (20).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top