Publicitat
Esports

Primer contacte positiu entre el Terrassa FC i Jordi López

Les dues parts s’han trobat per negociar la renovació de l’entrenador

Jordi López, entrenador del Terrassa FC, i Miquel Ezequiel, director esportiu de l’entitat egarenca, han mantingut aquest dimarts una primera reunió per negociar la renovació del tècnic com a màxim responsable de la primera plantilla. La sintonia en aquesta trobada ha estat bona i s’ha avançat en una direcció correcta, encara que només s’ha tractat d’una primera presa de contacte entre ambdues parts. En tot cas, el club vol enllestir el tema com més aviat millor per començar a treballar de forma més directa en la confecció de la plantilla, un assumpte en el qual no s’ha avançat massa a l’espera de definir el nom del pròxim entrenador. El desig és signar la renovació en el decurs d’aquesta mateixa setmana.

Jordi López i Miquel Ezequiel han construït una bona relació personal i professional al llarg d’aquesta temporada. L’entrenador, sense anar més lluny, va dedicar la victòria contra l’Ejea a Ezequiel i va destacar en roda de premsa la complicitat que ha existit en els darrers mesos. El director esportiu ha estat un dels més ferms defensors de la feina de Jordi López i una de les persones que ha apostat de forma més decidida per la seva continuïtat al club.

En tot cas, el tècnic ha insistit en la reunió celebrada aquest dimarts en la seva voluntat de capitanejar un projecte esportiu ambiciós, condició indispensable per segellar la seva renovació. Jordi López considera que el Terrassa està preparat per fer un salt endavant la pròxima temporada i construir un equip que pugui lluitar per disputar el “play-off” d’ascens en l’any de la tornada a l’estadi Olímpic. Però aquesta aposta té un cost econòmic i aquest és un dels aspectes rellevants que el consell d’administració haurà d’avaluar. Si les demandes de l’entrenador quadren amb les possibilitats del club, l’acord quedaria enllestit. En tot cas, fonts del club consideren que la negociació va per bon camí i que la voluntat mútua de perllongar la relació és la millor garantia per assolir l’acord final. Ara, les peticions de Jordi López seran estudiades per l’equip de treball que formen el president, Jordi Cuesta, el vicepresident, Antonio García, el director esportiu, Miquel Ezequiel, el segon màxim accionista, Konstantinos Tsakiris, i el col·laborador de l’empresari grec Evans Pavlopoulos.

Jordi López ha debutat aquesta temporada com a primer entrenador, després d’exercir com a segon en el Cornellà. La seva projecció i la bona tasca desenvolupada en el Terrassa ha despertat l’interès de diferents clubs, que s’han interessat pel seu fitxatge. En tot cas, el tècnic de Cardedeu prioritza continuar en el Terrassa FC i no té previst obrir noves carpetes.
La direcció esportiva ja ha treballat en alguns escenaris de plantilla de cara a la pròxima temporada. I, de moment, les negociacions més avançades s’han portat a terme amb els migcampistes Adri Lledó i Víctor Morales. Amb els dos les converses estan molt avançades per perllongar la seva estada per una temporada més. El club egarenc compta amb tres jugadors amb contracte en vigor: Diego Garzón, Mamau i Akito.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Primer contacte positiu entre el Terrassa FC i Jordi López
To Top