Publicitat
Esports

Jordi Carrera, entrenador de l’Atlètic femení

Jordi Flo deixa va dirigir el primer equip femení de l’Atlètic durant tres temporades

Jordi Carrera, nou entrenador de l'Atlètic

Després de tres temporades dirigint la primera plantilla femenina de l’Atlètic i d’haver aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor femenina, Jordi Flo no continuarà la temporada vinent. Es farà càrrec de l’equip Jordi Carrera, que en els darreres mesos venia desenvolupant ja les tasques de primer entrenador de manera interina. El club ha confiat en Jordi Carrera per fer-se càrrec de l’equip de Can Salas, que la temporada vinent tornarà a la màxima categoria del hockey espanyol. Carrera continuarà desenvolupant la seva tasca de coordinador de la línia femenina de l’Atlètic.

El club de Can Salas treballa ja en la confecció de la plantilla per a la temporada vinent. S’intentarà potenciar l’equip i pujaran jugadores del juvenil. La intenció és que l’equip s’assenti a la màxima categoria i deixi d’haver de visitar la Divisió d’Honor “B” de manera definitiva.

Jordi Flo es va fer càrrec del conjunt femení de Can Salas l’estiu de l’any 2019 en substitució d’Andreu Enrich, actual entrenador del conjunt masculí del Mannheimer alemany, subcampió de l’Euro Hockey Ranking Cup que es va celebrar al Pla del Bon Aire. Carrera treballa des de fa temps amb ell, de manera que el canvi de tècnic no tindrà conseqüències importants en els mètodes de treball del conjunt terrassenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top