Publicitat
Esports

El Terrassa FC tancarà amb rècord de pèrdues

El club calcula que el desequilibri econòmic pujarà als 400.000 euros

El president, Jordi Cuesta, i el segon màxim accionista, Konstantinos Tsakiris / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha ajornat uns dies la reunió amb Jordi López en la qual s’ha d’abordar la renovació del tècnic com a entrenador del conjunt egarenc. Els responsables de l’àrea tècnica volen aprofitar aquest període per elaborar la proposta esportiva i econòmica que li presentaran per construir el projecte que López ha demanat per tornar a seure a la banqueta.

Bona part del debat girarà al voltant de la realitat econòmica del club i del múscul financer per construir una plantilla de garanties per complir els objectius marcats per l’entrenador. I és aquí on el Terrassa topa amb una realitat complicada derivada d’una temporada atípica en la qual l’exili de l’Estadi Olímpic ha elevat a xifres de rècord les pèrdues acumulades durant aquest exercici 21-22. Malgrat que encara s’han de tancar els números de forma definitiva, es calcula que el desequilibri econòmic se situarà al voltant dels 400.000 euros.

Partides econòmiques com les referents a publicitat estàtica, venda d’entrades o socis s’hi han ressentit de forma més que notable i han derivat en aquesta realitat. “És una catàstrofe econòmica”, han assenyalat des del consell d’administració.

Malgrat aquesta problemàtica, els responsables de l’entitat volen disposar d’un pressupost similar, com a mínim, al d’aquesta temporada per mantenir un nivell competitiu elevat. Caldrà veure si serà suficient per convèncer Jordi López.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC tancarà amb rècord de pèrdues
To Top