Publicitat
Esports

Espanya cau golejada per 5 a 1 a Anvers

La selecció tornarà a la Pro League a l’Estadi Olímpic de Terrassa els dies 4 i 5 de juny davant de Sud-àfrica

Els de Max Caldas han caigut a Anvers aquest dissabte

En la dotzena jornada de la Pro League, la selecció espanyola masculina ha perdut aquest dissabte per un contundent marcador de 5 gols a 1 davant de Bèlgica a Anvers. Quan els queden quatre partits per disputar (dos a Terrassa davant de Sud-àfrica i dos amb els Països Baixos a Den Bosch) els de Max Caldas segueixen penúltims amb només tres victòries.

A diferència del matx de divendres, que es va resoldre als “shoot-outs”, aquest dissabte els belgues s’han mostrat clarament superiors. Tom Boon, autor d’un “hat-trick”, ha obert el marcador al minut 6. A pocs segons de tancar el primer acte, Nelson Onana ha anotat l’únic gol de penal-córner. Amb avantatge al lluminós, Tom Boon ha signat al minut 28 el millor gol del partit en desviar de revés una bola amb gran subtilesa i batre Adrian Rafi.

Al tercer quart, Boon ha fet un definitiu 4 a 0 al minut 34. Ja als 15 minuts finals, Nacho Rodríguez ha fet el gol de l’honor per als de Max Caldas al minut 47. I quan en faltaven quatre pel final, Tanguy Cosyns ha desviat al calaix el 5 a 1 definitiu en una acció llargament revisada pel videoarbitratge.

Igual que divendres, sis jugadors terrassencs han jugat a Anvers. Es tracta de Marc Recasens, Xavi Gispert, Gerard Clapés, Jordi Bonastre, JoanTarrés i Marc Miralles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top