Publicitat
Esports

Revenja belga davant d’una Espanya que cau 3-0 a Anvers

Espanyoles i belgues queden empatades a nou punts

Laura Barrios, en una acció ofensiva / RFEH

Si divendres la selecció espanyola femenina de hockey es va imposar per 1 a 2 a Anvers davant de la selecció belga a Anvers, aquest dissabte les amfitriones han derrotat en la desena jornada de la Pro League per un contundent marcador de 3 a 0 al combinat que prepara Adrian Lock.

La terrassenca del Polo Marta Segú no ha entrat a la llista de 18 convocades. Sí ho han fet Georgina Oliva, Clara Ycart, Clara Badia i una Júlia Strappato, que no va disputar el matx de divendres.

Després d’un primer quart sense gols, Delphine Marien ha posat les belgues per davant al minut 19. Quan faltaven quatre minuts per arribar al descans, un stroke transformat per Ambre Ballenghien ha significat el 2 a 0 amb què s’ha arribat al descans.

Les espanyoles han millorat a la represa en tasques ofensives, però no han pogut retallar distàncies. I al minut 55, quan en faltaven 5 per acabar, Abi Raye ha establert el 3 a 0 definitiu.

Amb 10 partits jugats, les espanyoles han quedat empatades a 9 punts amb les belgues en aquesta Pro League femenina. A Espanya li queden sis partits per disputar. Els dos següents arribaran el proper cap de setmana. Serà a Londres contra Anglaterra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top