Publicitat
Esports

Antonio Pedrero, tercer a la primera etapa del Giro als Alps

El ciclista egarenc ha brillat en una etapa de gtran muntanya

Pedrero ha protagonitzat una gran jornada al Giro / Movistar Team

El ciclista terrassenc Antonio Pedrero, de l’equip Movistar, s’ha classificat en el tercer lloc de la quinzena etapa del Giro d’Itàlia i primera als Alps signant una gran actuació individual. El guanyador ha estat l’italià Giulio Ciccone, seguit del colombià Santiago Buitrago, a 1’31” del guanyador, i de Pedrero, tercer a 2’19” de distància.

Pedrero formava part del grup capdavanter de l’etapa que ha afrontat la pujada al cim de Cogné, un tram de 22 quilòmetres. Ciccone ha atacat a l’inici d’aquest port de muntanya, mentre que Pedrero ha dosificat els seus esforços per tenir opcions a l’etapa. Al final, ha arribat en el tercer lloc a la línia de meta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Antonio Pedrero, tercer a la primera etapa del Giro als Alps
To Top