Publicitat
Esports

Ezequiel Segura s’incorpora al Jabac

Nova tasca pel tècnic després de deixar el Terrassa FC

Ezequiel Segura, a l'esquerra, amb el president del Jabac, Carles Mota

El Jabac Terrassa ha anunciat aquest dijous la incorporació d’Ezequiel Segura com a coordinador de l’àrea femenina de l’entitat. Segura ha estat vinculat al Terrassa FC en els darrers anys i abans ho havia estat al Manu Lanzarote. Aquesta setmana va anunciar la seva dimissió com a responsable femení del Terrassa FC, després de no rebre cap oferta de renovació del club egarenc.

Ezequiel Segura dirigirà i coordinarà el projecte de futbol femení de l’entitat juntament amb Fran Alarcón, que s’incorpora a la Comissió Esportiva com a responsable de la parcel·la femenina, i Estefanía López. El Jabac va anunciar en el mes de febrer que Alarcón i López coordinarien la parcel·la femenina del club, organigrama que ara pateix canvis amb l’arribada d’Ezequiel Segura per potenciar l’estructura femenina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ezequiel Segura s’incorpora al Jabac
To Top