Publicitat
Esports

El CN Terrassa renova la waterpolista Noelia Cuenda

S’afegeix a les renovacions de la portera Sandra Domene i de Cristina Cantero

Noelia Cuenda, amb el president del CN Terrassa Joan Herrera

El Club Natació Terrassa continua avançant en la composició de la plantilla del seu primer equip femení de waterpolo per a la temporada vinent. Després de les renovacions anunciades de Cristina Cantero i Sandra Domene, el club es va assegurar ahir la continuïtat de Noelia Cuenda. Dues jugadores més de la plantilla, Paula Camus i Pili Peña, tenen contracte en vigor. D’aquesta manera, són cinc les jugadores que seguiran a l’equip. L’entrenador, Xavi Pérez, va explicar ahir que la intenció és mantenir el màxim de jugadores possibles de cara a la temporada vinent. “Estem parlant amb les noies, però la meva sensació és que aconseguirem mantenir el bloc de l’any passat”.

Cuenda, que farà 18 anys al desembre, és una waterpolista formada a la pedrera que sol jugar per l’extrem i el lateral esquerre. L’egarenca és una jugadora amb molta projecció, tal com demostra la seva presència en seleccions espanyoles de categories inferiors. Cuenda va proclamar-se campiona d’Europa cadet a Kirixi (Rússia) l’any 2019 i va classificar-se sisena en el Campionat d’Europa Júnior de Sibenik 2021.
Les tres úniques baixes confirmades són les de Paula Leitón i Bea Ortiz, que marxen al CN Sabadell, i la de Judith Panicello, que jugarà al CN Sant Feliu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top